Skyer

«Skyer» er med på flere årets album-lister

Øyvind Rønning, musikkanmelder for Dagbladet, har «Skyer» på sin topp 10-liste, og skriver: «Dylan-tolker og etter hvert tekstforfatter for Hellbillies. Men han står også like mye på egne bein med sine glimrende tekster, og på album nummer ti befester han posisjonen som en av våre fineste viserockere med hint av pop.»

Erik Valebrokk har «Skyer» på sjuende plass av årets ti beste album, og begrunner det slik:
«De to platesidene er tenkt som selvstendige i den forstand at de har hvert sitt uttrykk, men for meg smelter de sammen til en perfekt helhet.»

Gubberock har «Skyer» på fjerde plass blant årets album, og skriver: «Tom Roger Aadland er låtskriver og dikter på øverste hylle. Han beveger seg ubesværet mellom fengende, røff rock og nydelige ballader.»