Eg må ha deg

Digital singel: Eg må ha deg (I Want You)

Tirsdag 24. mai fyller Bob Dylan 75 år, og Tom Roger Aadland feirer den amerikanske sangpoeten med å slippe den digitale singelen «Eg må ha deg», en nynorsk gjendiktning av en av Dylans flotteste låter, «I Want You» fra 1966. Sangen kom ut på albumet «Blonde on Blonde» for ganske nøyaktig femti år siden, så det er altså snakk om et dobbelt Dylan-jubileum.

«Eg må ha deg» er produsert av Lars Voldsdal (Madrugada, Hellbillies) og innspilt i ABC Studio i Etne med noen av landets fremste musikere. Erland Dahlen (trommer, perkusjon), Tor Egil Kreken (bass, kor) og Kjetil Steensnæs (gitar, piano, kor) spilte også på Aadlands kritikerroste album «Rapport frå eit grensehotell». Denne gang fikk de selskap av Sigbjørn Apeland (hammondorgel). Kjetil Ulland ved ABC Studio har mikset låten, og Björn Engelmann ved Cutting Room i Stockholm har mastret.

Spotify | iTunes